Welkom op de website van van der Vinne Totaalbouw te Tynaarlo!

van der Vinne Totaalbouw Tynaarlo
Van der Vinne Totaalbouw: voor al het aannemerswerk
 
TYNAARLO - Van der Vinne Houtbouw in Tynaarlo is al jaren hét adres voor tuinhuisjes, garages, carports en terrasoverkappingen. Met ingang van 1 oktober breidt het bedrijf zijn diensten uit. Vanaf die dag kan men bij Van der Vinne Totaalbouw terecht voor al het aannemerswerk, dus ook voor nieuwbouw, verbouw en renovatie.
 
Met ingang van 1 oktober voegt Van der Vinne Houtbouw een nieuwe tak aan het bedrijf toe: Van der Vinne Totaalbouw. ,,Daarmee maken we ons aanbod van diensten nog completer”, verklaart Rien Klinkhamer. ,,Voor het plaatsen van bijvoorbeeld tuinhuisjes en schuurtjes wist men ons altijd al wel te vinden. Maar mensen willen steeds meer, zoals de garage bij de woning betrekken, de woning uitbreiden om thuis te kunnen werken of een atelier bouwen. Om voortaan dergelijke werkzaamheden zelf uit te kunnen voeren, hebben wij iemand in dienst genomen die over alle aannemerspapieren beschikt en bovendien twintig jaar ervaring in deze branche heeft. Voortaan kunnen wij dus alles op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie verzorgen.”
Ook Van der Vinne Totaalbouw zal veelal gebruik maken van houtskeletbouw. Volgens Rien Klinkhamer heeft dit veel voordelen. ,,Met houtskeletbouw kun je in een kort tijdsbestek veel bouwen. Ten opzichte van metselen is houtbouw veel goedkoper; het scheelt wel de helft. Bovendien heeft hout een warmere en sfeervollere uitstraling dan steen. De isolatie is uitstekend en veel houtsoorten zijn tegenwoordig onderhoudsvrij.”
De nieuwe bedrijfstak van Van der Vinne zal later dit jaar ook een plaats krijgen in de ruime showroom aan de Meerweg op bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo. ,,We willen laten zien wát we kunnen bouwen en hóe we het bouwen”, aldus Klinkhamer. ,,Zo gaan we een complete aanbouw in de showroom zetten, zodat iedereen kan zien hoe zoiets wordt opgebouwd en afgewerkt. Ook laten we zien hoe gevels gemaakt worden, inclusief isolatie. Verder willen we ook een dakkapel gaan presenteren in de showroom. We maakten voorheen ook al dakkapellen, maar veel mensen zochten dat niet direct bij ons. In de showroom willen we aantonen dat wij alles kunnen maken wat je nodig hebt.”
Van der Vinne Houtbouw is al jaren een begrip in de kop van Drenthe en wijde omstreken. De wortels van het bedrijf liggen in de voormalige melkfabriek in Vries, waar de heer Van der Vinne eind jaren zestig begon met het prefab bouwen van houten tuinhuisjes en garages. Later kwamen daar de blokhutten bij. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij het bedrijf nam Rien Klinkhamer in 2003 Van der Vinne Houtbouw over. In de oude melkfabriek groeide het bedrijf uit z’n jasje, waardoor in 2006 een perceel aan de Meerweg op bedrijventerrein Vriezerbrug in Tynaarlo werd gekocht. In het voorjaar van 2008 opende Van der Vinne Houtbouw het nieuwe onderkomen, inclusief woning, werkplaats, showroom en ruim showterrein. Sindsdien is het assortiment flink uitgebreid. Van der Vinne Houtbouw heeft diverse leveranciers van blokhutten, garages, carports, terrasoverkappingen en sierbestrating.
Openingstijden:
Maandag
13.00 tot 17.00
Dinsdag
9.00 tot 17.00
Woensdag
9.00 tot 17.00
Donderdag
9.00 tot 17.00
Vrijdag
9.00 tot 17.00
Zaterdag
10.00 tot 15.00
Showterrein 7 dagen per week geopend. Meer dan 25 showmodellen.
Contact:
Van der Vinne Totaalbouw
Meerweg 2C
9482 TE Tynaarlo (Drenthe)
T. (0592) 54 23 71
F. (0592) 86 83 99

Bel me terug

Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
 *
 *
    *
  Sluiten  *